Anthracite werd in 2001 opgericht door Ilse Geerts met het oog op het creëren van een warme leefomgeving waarin het aangenaam vertoeven is en waarin de bewoners zich helemaal thuis voelen. Doorheen de jaren ben ik uitgegroeid tot een interieurspecialist met activiteiten in binnen- én buitenland. Mijn aanpak is alomvattend, van de keuze van materialen en stoffering tot de realisatie ervan in mijn eigen atelier.

Maatwerk op elk vlak
Je kiest zelf hoe je het liefst werkt. Enerzijds kun je bij mij terecht met je eigen (interieur)architect of decorateur om passende stoffering, raambekleding, meubilair en vloerbekleding uit te kiezen. Anderzijds is het ook mogelijk om hiervoor op mij een beroep te doen. Anthracite heeft een team met ervaren interieurarchitecten, naaisters en vakspecialisten om de totale inrichting van je project te realiseren.

Puur en natuurlijk
Elk interieur ontstaat volledig in samenspraak met de klant. Hierin leg ik mijn persoonlijke toets door het gebruik van materialen die hun oorsprong vinden in de natuur. Van linnen en katoen tot wol. En van ultralichte, transparante stoffen tot warm en luxueus aanvoelend textiel. Steeds met de hand gemaakt en afgewerkt. Voor mij de garantie op kwaliteit.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info