Soepel vallende gordijnen die met het daglicht spelen.
Een wollige plaid waar je je in nestelt.
Een hoogpolig tapijt dat je voeten aait.
Een knus gestoffeerde zetel ...

Textiel in huis doet wonderen. Het schept sfeer en geborgenheid, voegt verfijning en persoonlijkheid toe, zorgt voor contrast met de basis.
Interieuraankleding wekt een woning tot leven met kleur, volume en textuur. Daarbij draait het niet enkel om het uitzicht, maar vooral om het gevoel en de beleving die de stoffering uitstraalt.

Unieke zitmeubelen, met de hand gestoffeerd
Met gordijnen, meubelstoffering en interieurtextiel geef je je woning warme accenten. Ik neem die aankleding graag op mij. Met kennis van zaken en een groot inlevingsvermogen. Maar daar houdt het niet op. Je vindt bij Anthracite ook zitmeubelen in een tijdloze stijl, die we bekleden met een stof naar keuze. Zo krijg je een uniek meubel, helemaal naar jouw hand gezet.

Stoffering in de juiste dosering
Als ervaren interieurarchitect heb ik de nodige expertise om tastbare schoonheid in huis te brengen. Met Anthracite hul ik jouw interieur in het juiste kleedje. En dat door middel van verfijnd textiel en de stoffering van meubels, vakkundig op maat gemaakt in eigen atelier.

Ik heb een boon voor ingetogen tinten en natuurlijke stoffen – nu eens frêle, dan weer ruig. Jouw huis, stijl en wensen zijn voor mij een inspiratiebron, het startpunt van een creatief proces. Het eindpunt? Een interieur dat de bewoners als gegoten zit. Een plaatje dat af is.

Zoveel meer dan decoratie
Naast gordijnen, meubelstoffering, vloerkleden en ander textiel, vind je bij Anthracite ook bijzondere objecten om je interieur af te werken en karakter te geven. Ik ga steeds op zoek naar unieke items die eruit springen. Geen schreeuwerige objecten, maar blikvangers die subtiel hun ‘spreekrecht’ opeisen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info